E-mailfacebook Partiszervíz, Hangosítás
DJ. / May-Flay

1990.01.29-én, Budapesten láttam meg a napvilágot. Életemben mindig is nagy szerepet játszott a zene. Már egészen kicsi koromtól rabul ejtett. Körülbelül 4 éves lehettem, amikor kaptam egy dupla kazettás kismagnót amin elkezdtem zenéket felvenni saját szórakozásomra. Később vettünk egy dupla dekkes kazettás lejátszót, amin elkezdtem egymás után pakolni a zenéket. Az általános iskola alsó tagozatában kezdődött el minden. Kisebb osztálybulik melyből aztán suli bulik alakultak ki. Teltek az évek és a középiskolában is folytatódtak a partyk.

2000-ben elkezdtünk egy barátommal komolyabban foglalkozni a Dj világgal. Számítógépen kezdtünk el mixelgetni több programon is. De nem értük be ezzel sem. Elkezdtünk zenéket szerkeszteni, amivel később felhagytunk, mert több esélyt láttam a mixelésben, de ismét szeretnék zenéket, bootlegeket, remixeket készíteni.
2004-ben megalapítottuk a Beat Dance Party Team-et pár barátommal és azóta együtt diszkózunk. Elég sok mindenen mentünk keresztül, és 2010-re a csapatból mindössze 3 oszlopos tagra alakultunk át.
2010-ben lett 2 rezidens helyünk ahol tevékenykedhettünk nagy erőkkel! Az év végén megalapítottuk a Flaming Sounds rendezvényszervező csapatot és a PartyFaces nevű rendezvénysorozatunkat.

Zenei stílusom: A hétköznapokban szívesen hallgatok Pop, Hip-Hop, és bármi féle populáris zenéket a House-on kívül. A Partykon főként House, Electro és Modern Tánczenét játszom, de nem ilyedek meg a keményebb hangzásvilágtól és progressive house-tól sem.
Kedvenc Ételem: Igazából borzalmasan válogatós vagyok, csak szárnyas állatot, tésztát és salátát eszem.
Kedvenc Italom: Whisky egy kis almalével, a hétköznapokban ásványvíz.
Kedvenc filmek: Harry Potter, Halálos Iramban, Narnia Krónikái, Buliszervíz, Haláli fegyver ……
Kedvenc Sport: Motocross, mivel én is 11évig űztem, de like-olom még a Gymkhana-t is.
Kedvenc autómárka: Opel 
Kedvenc Dj-Producer: ATB, Erick Morillo, Armin Van Burren, a hazai mezőnyből pedig Bárány Attila, Sterbinszky, Dj Free
Kedven szórakozóhely: Pacha, Palace, Coke-Club, Studio

Referencia munkák:

  • Club Admiral
  • Club Delerium (Space)
  • Club D-Night
  • Suli bulik, iskolai rendezvények, szalagavatók, bankettek, eljegyzések, legény-leány búcsúk, céges rendezvények,esküvők és bármilyen rendezvény ahol a jó hangulat, a jó zenék és a jó buli a lényeg.

 

Telefon: 06-30-814-2102

e-mail: norbincs18@freemail.hu

Mic
gyufa